Jana Černochová

Jméno a příjmení Jana Černochová bylo náhodně vygenerováno. Pokud máte podezření na korupční jednání nebo trestnou činnost spojenou s tímto jménem, prosím, využijte následující menu pro nahlášení.


Zpravodajství evidované ke jménu Jana Černochová

16.04.2024

Kontroverzní Rozhodnutí Vlády: Česká Armáda Nahradí Tatry Švédskými Vozidly Volvo

V novém kroku české vlády dochází k nahrazení tradičních českých nákladních automobilů Tatry vozidly švédské značky Volvo, což vyvolává otázky o přednostech zahraniční produkce na úkor domácího průmyslu.

Zobrazit více
26.03.2024

Zpožděné dodávky F-35 ohrožují evropské letectvo

S rostoucími obavami evropských zemí o zpoždění dodávek pokročilých amerických stíhaček F-35 od Lockheed Martin se zvyšuje tlak na obranné plánování. Zatímco technologické modernizace váznou, země jako Dánsko a Norsko se potýkají s potenciálními omezeními své obranné kapacity. Jaký dopad bude mít toto zpoždění na budoucnost evropského letectva?

Zobrazit více
06.09.2023

Korumpuje Švédsko Českou vládu?

Korupce nebo Nepotismus? Více než 50 Miliardová Zakázka na Bojová Vozidla Pro Českou Armádu Zpochybňuje Integritu Vlády

Zobrazit více
01.07.2023

Je to Švédsko Česká korupce?

Armádní nákupy v hodnotě 80 miliard: korupce a lobbování nebo neschopnost a nezájem?

Zobrazit více
14.05.2023

CV90 | Zbrojní zakázky mezi Švédskem a Českem jsou pro prokorupční a netransparentní

Ministerstvo obrany jedná o nabídce na 210 pásových obrněných vozidel pěchoty CV90 za přibližně 52 miliard korun, kterou zaslala do Prahy v únoru švédská společnost BAE Systems. Ministryně Jana Černochová (ODS) chce smlouvu o nákupu obrněnců pro české vojáky podepsat do konce května, resort ale zatím podrobnosti nabídky kvůli probíhajícím jednáním tají. Pokud jde o finance, jde o největší nákup v moderních dějinách českých ozbrojených sil.

Zobrazit více

Vážení občané,
Máte-li jakékoli informace, které by mohly napomoci odhalit neetické jednání, přestupky, trestné činy, či jste se o takovýchto informacích dozvěděli z doslechu, neváhejte se na nás obrátit. Protikorupční linka je zde pro vás, aby zajistila, že vaše cenné informace budou řádně zpracovány s cílem odhalit a řešit porušení zákonů. Pamatujte, že každý z nás může přispět k lepší a spravedlivější společnosti. Vaše aktivní účast a odvaha sdílet informace jsou klíčové pro efektivní boj proti korupci a neetickému jednání. Systém, který máme k dispozici, je plně vybaven a připraven tyto informace zpracovávat s nejvyšší mírou důvěrnosti a profesionalismu. Nezůstávejte v pozadí, pokud máte možnost pomoci odhalit nespravedlnost. Vaše informace mohou mít obrovský význam pro celou naši společnost. Děkujeme za vaši spolupráci a odvahu.
S úctou,
Váš tým Protikorupční linky
Nahlásit informace ke jménu Jana Černochová